Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taková adorace Klause a přitom vlastně velké podcenění.

   Autor jistě nemusí vědět, jak které kauzy dopadnou.  Předpokládat ovšem, že perfekcionalista Klaus nevěděl do puntíku, kterých kaus se  (jediný významný) článek II amnestie týká je jeho hrubé podcenění. Ba, řekl bych přímo urážka.

    Jsem si jist, že nikdo v tomto státě nemá (a možná ani nebude mít) tak perfektní přehled o dotčených kauzách, jako pan Klaus.

3 1
možnosti

Jsme zemička.....prdítko,ale p. Klaus dokázal, že si do nás nemůžou kopat jak se jim zlíbí.Vzděláním převyšoval všechny naše presidenty o parník.

3 2
možnosti

Jen nevím, jak srovnáváte vzdělání ekonoma se vzděláním filosofickým (Masaryk, Beneš).    Někdo by si mohl myslet, že nesmyslné srovnání vyplývá z nekritického vztahu ke Klausovi.

3 1
možnosti

Jednoznačný souhlas s autorem! R^

4 3
možnosti

Bohužel se to sešlo se špatně zaměřenou osobností, solista, ješita ... , tak že je ten potenciál  neslouží jak naší zemi tak nikomu. Postačí se podívat jaké má lidi kolem sebe. Je na čase aby už odešel do ústraní a sním i děs 90 let ... .

4 2
možnosti

Pane Roden máte krátkou paměť. Prezident Klaus byl v průzkumech věrohodnosti politiků u nás za posledních 10 let první nebo mezi prvními a to s velkým náskokem. To že mu dnes spílají media které  hájí německé zájmy, t.j. federalizaci evropy se snahou udělat z Česka okres, nemůže nic změnit na mé úctě k němu. Tečka.

1 2
možnosti

A zase ti novináři. Místo toho aby národ informovali o tom kolik který Drtikol poztrácel kolik zrní a nadělal tak škodu našemu národnímu hospodářství, tak nestydatě píšou o amnestii prezidenta.  Vládce náš. Slunce naše jasné.

8 1
možnosti

Kromě cesty k urně jste si mohl ušetřit i psaní této obsáhlé tirády - stačilo napsat " Jsem ignorant  a rád se s touto skutečností podělím i s veřejností " ....

12 5
možnosti
Foto

Přes všechna negativa včetně poslední amnestie - SOUHLAS R^

7 9
možnosti

Nechte je být, ať se smějí. Myslím tím mnohé příspěvky, které V.Klause a váš článek zesměšńují. Jsou to převážně altruisté, kteří rádi přerozdělují cizí kapitál na který by nikdy jinou cestou nedosáhli. K tomu se Vám ovšem nikdy nepřiznají. Umí rychle přejmenovávat různé objekty, zvonit zvonky morálního štěstí, mávat praporky řízené solidarity a protekcionismu. To vše, jak říkají, konají pro "Blaho občanů" a "Veřejný zájem". Ano jsou to jejich zprofanovaná nic neříkající hesla postrádající faktické zaměření. Nejde o racionální fakta, ale o nic neříkající slepence. Dávám Vám karmu.R^[>-]

9 9
možnosti

12. 1. 2013 9:00

Kdy dělal Klaus naposledy něco jiného než přerozděloval cizí kapitál?

6 5
možnosti

V73á13c15l50a44v 12R64o92d

12. 1. 2013 7:29

Mluvíte mi z duše!R^

6 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS