Diskuse

Europoslanec Zahradil uráží své evropské partnery

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin_CT

3. 9. 2012 5:13
P. Zahradil to vidi strizlive

Faktem je, ze Ron Paul klani o nominaci za Republicans drtive prohral. Jeho pozice jsou kazdemu clenovi GOP dostatecne zname - Fed, gold standard, resignace USA na pozici velmoce. Jeden projev na sjezdu by nic nezmenil - a proc by mel Romney dat slovo rivalovi ktery ho nechce verejne podporit? Souhlasim ze zmeny pravidel stran statnich delegatu mohly pockat - ale jen potvrzuji trend ze o narodnim kandidatovi budou rozhodovat primarky, ne narodni sjezd. Ron Paul nedokazal vybudovat vlastni stranu, jako clen GOP r. 2008 po porazce v primarkach opustil scenu bez podpory viteze, letos to same - plus spekulace ze bude kandidovat jako VP za Libertarians, k radosti levice.

Jestli evropska asociace pravice veri ze druhy termin BHO pomuze svetove prosperite, mezinar. bezpecnosti a prosazovani veci obcanskych svobod, je to s ni horsi nez by jeden doufal. Ron Paul sve rekl, s radou jeho pozic a nazoru souhlasim, ale mel to uz davno zabalit.

Martin Horsky, http://www.oamerice.com

0 0
možnosti

Qlk_5

31. 8. 2012 20:49
Autor článku má naprostou pravdu.

Souhlas! R^

1 0
možnosti

izak__

31. 8. 2012 10:46
Blaboly

Co jsou to zde za blaboly  a nesmyslne veticky, nejak divne poskaldy dohromady, ze by se v tom ani pakun nevyznal.

Do toho tam neni fotka Rona Paula ;-)) ... jeho vize je jasna, zrusit FED (to chtel i Kennedy), tedy vzit jej Rockefellerum a tisknou menu sam, prestat poslouchat vybor por amricke zalezitosti a zidvozko-americky vybor, tedy prestat delat fizla planety a nenapadat jine zeme, nefinancovat tam prevraty a jine teroristicke cinny. Ze kdyz si v USA vyresi svoje problemy a ostatni nechaji udelat svoje, bude kazdemu lepe, jak rika klasik, kdyby se kazdy staral o sebe, bude postarano o vsechny.

0 0
možnosti

Qlk_5

31. 8. 2012 20:48
Re: Blaboly

To se fakt nedá číst. Zkuste to ještě jednou a nějak srozumitelněji a snad víc strukturovaně...:-/

1 0
možnosti

Stanislav Ševeček

31. 8. 2012 10:16
Aha, takže pravda

je urážlivá ...

0 0
možnosti

modrý pták

31. 8. 2012 9:19
Americké starosti...

...na americkou hlavu. Těch ignorantů je tam poněkud hodně. Jediný kdo má správný názor je nejspíš jen autor:-/

0 0
možnosti

Hoča

31. 8. 2012 9:41
Re: Americké starosti...

Velice špatný článek,to znamená že pan Zahradil je ignorant.Nevím co je zač autor,nikdy při jednání mi tak pan Zahradil nepřipadal.

0 0
možnosti